Info

Locatie
Hoe geraak je er?
lines

Afterwork Party Mol

Kerkhoflaan
2400 Mol

Tickets info

Name: Mol Events VZW

BTW: BE 1002.470.254

Email: afterworkpartymol@arachnophobia.be

Afterwork Party Mol

Kerkhoflaan
2400 Mol

Er geldt vlakbij de ingang van Afterwork Party Mol een algemeen parkeerverbod. Auto's kunnen zich parkeren in de nabij gelegen straten in de berm. Gelieve bij het parkeren het fietspad niet te versperren. Foutief geparkeerde wagens zullen verwijderd worden!

Afterwork Party Mol

Kerkhoflaan
2400 Mol

Er is vlakbij de inkom een ruime, verlichte fietsenparking voorzien.

Praktisch
Info en Tips
lines

Er is een vestiaire voorzien waar je je jas, trui en andere persoonlijke spullen in kwijt kan. Vestiaire is GRATIS.

Er is een centrale medische hulppost van het Vlaams Kruis voorzien. Deze zal duidelijk staan aangegeven. Indien jij of iemand van je vrienden zich niet lekker voelt, aarzel niet om je tot het Vlaams Kruis of iemand van de security te wenden.

Overdaad schaadt, dat geldt voor alles en dus ook zeker voor alcoholgebruik. Overdrijf dus niet en let ook op je vrienden, die ene pint teveel kan het feest voor jezelf en je vrienden verpesten. Bij een vermoeden van intoxicatie heeft de security het recht je van het terrein te verwijderen en indien nodig over te dragen aan de politie.

De organisatie heeft het recht de toegang te weigeren. We hanteren strikte regels en een 'nultolerantiebeleid' inzake drugs en agressie. Politieke slogans, vlaggen, voetbal t-shirts, combats of schoenen met stalen tip zijn niet toegelaten.

Kleding, tekens, halskettingen, tattoos of eender welke logo's of symbolen van racistische of fascistische aard zijn verboden. Denk erom: nultolerantie.

Streng toezicht tegen wildplassen.

Bij de toegangscontrole zal een niet systematische controle gebeuren van de bezoekers, dit zowel van de kledij als controle op de handbagage.